Bandcoaching

Sound Academy Maastricht begeleidt zowel grote als kleine bands in het behalen van hun doelstellingen.

Bandcoaching S

Samen muziek maken is dubbel zo leuk! Als je samen speelt met andere muzikanten leer je daar erg veel van. Bij Sound Academy Maastricht kun je duolessen volgen met een medecursist. Samen met de docent vormen jullie dan een volwaardig muzikaal trio. Je leert spelen in groepsverband, werken op tempo, timing en groove. De docent neemt jullie ook mee om ‘liedjesstructuren’ aan te leren en jullie algemene ontwikkeling als muzikant. De duo-lessengeven je een kans om hetgeen dat je hebt geleerd in de individuele lessen te kunnen inzetten in de praktijk.
Je kunt je aanmelden als duo, maar dit is niet noodzakelijk. Individuele aanmeldingen koppelen we aan een collega-muzikant.

Bandcoaching L

Voor kleinere bands van zes personen of minder bieden we bandcoaching aan, waar er aandacht wordt besteed aan het op elkaar ingespeeld raken, timing, structuur en groove. Er is extra aandacht voor compositie. Ook gaan we aan de slag met het doorlopen van het creatieve proces, het structureren van muzikale ideeën en het schrijven en spelen van zelfgemaakte songs. Op een praktische manier werken we samen aan de theoretische achtergrond van de nieuwe technieken.

Bandcoaching XL

Vanaf zeven bandleden is een band meer gebaat bij onze bandcoaching XL. Naast deleerthema’s uit de bandcoaching voor kleinere bands is er in deze formule extra aandacht voor arrangement, het spelen in secties zoals ritmesecties, blazerssecties en solo’s. Ook hier is er voldoende ruimte voor onderling overleg en het bijstellen van doelstellingen.

 

Til je band naar een hoger niveau!

Bandcoaching Maastricht

Volg ons op
Adres

Hornestraat 35
6224 TE  Maastricht

KvK / BTW

KVK: 14634531
BTW: NL001591950B05